IMG_1097.JPG

Brother 950i


Jeg har lenge hatt lyst på elektronisk strikkemaskin, og jeg angrer ennå på at jeg ikke kjøpte det når jeg kjøpte ny. (Hvorfor hørte jeg på selgeren på butikk, hvorfor hørte jeg på rådene fra andre maskinstrikkere?). Datageek som jeg er, så burde jeg skjønt at elektronisk maskin ville blitt det beste for min del. Men men. Kjøpt er kjøpt, og jeg er fortsatt glad i min sk280. 
I lengre tid har jeg fulgt med salg av Brother 950i fra England. Kom til slutt over en knakende god pris og kjøpte maskina med utstyr og ribb. 
Var lykkelig da den endelig ankom hjemmet og slo på bryter. Den lyste opp og alt så ut til å være i orden. 
 

Lite visste jeg da om at neste forsøk ikke gikk fullt så bra. Satte opp maskina, byttet sperreskinne, la opp og strikket i vei. Slo så på elektronikken, alt vel. Fulgte boka, tastet 990 og så Memory-knappen. Da sa det sssssshhhh og det kom grå røyk og luktet kraftig brent plastikk. Heldigvis var jeg klar over at dette er et kjent problem, så jeg fant delene (sikring og motstand) på ebay og bestilte de. Deretter tok jeg mot til meg og skrudde opp de angitte steder. Da var det iallfall ikke tvil lenger, lukten kom fra stedet hvor delene må byttes. 

  

Nå håper jeg delene flyr med ekspressfart fra England, sånn at jeg kan få loddet de gamle av og de nye på. Inntil videre er det bare og holde fingrene krysset. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *