wpid-20160125-194841.jpg

Genser og kjole.


I mai i fjor hadde min kusines sønn bursdag. Friskt planla jeg ullgenser til han. Men mai ble til juni, høst og oktober. Da var den endelig ferdig. Datteren hadde bursdag i september. Også hennes kjole ble ferdig i oktober.

Siden de skulle til Trøndelag i jula, så skulle jeg overrekke da. Men det ble avglemt, og vips var de reist hjem.

Minste datteren hadde bursdag i desember, og det er hun som skal få ullbuksen i forrige innlegg.

I dag gikk alt i posten, så endelig kommer pakkene til Førresfjorden. Jeg grenmes over å ha vært så treg, så nå var det godt å få plaggene ute av syne.

Disse to plaggene er strikket på min Silver Reed sk280 med programmet DAK som mønsterveileder. Hullkort har jeg tegnet av en russisk side, og lagt inn i DAK. Derfra har jeg printet ut mal for hullkort.

Posted using Tinydesk: WordPress blog editor

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *