20160304-185921.jpg

Tuck på hovedseng og bruk av ribbapparat. 2


Her har jeg lagt opp til 4/2 ribb, dvs 4 r og 2 vr. Brukte Stitchworld 258 og trykket inn tuck på hovedseng.

Første forsøk var med et slub garn, dvs garn med struktur i form av klumper/fortykkelser i garnet. Det ble veldig stilig, men maskina gikk tregere og tregere. Så istedenfor å slite ut armene mine og maskina, så byttet jeg garn.

På forsøk 2 gikk alt mye bedre, helt til jeg hadde strikket rundt 500 rader. Da låste sleden seg, fordi garnet hadde hektet seg rundt gitter både på hovedseng/ribb. Så det planlagte sjalskjerfet ble sydd sammen og ble til et tubeskjerf.

Posted using Tinydesk blog editor


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 tanker om “Tuck på hovedseng og bruk av ribbapparat.