20160320-233321.jpg

Favorit sockstickmaskin 2


Via en side på FB ble jeg oppmerksom på at det fantes antikke svenskproduserte strikkemaskiner, konstruert mtp å strikke sokker. Dette syntes jeg var så spennende at jeg umiddelbart ble med i FB-gruppa Stickmaskinen Favorits Vänner.

Etter det strevde jeg i flere uker å bli godtatt på det svenske tradera. Jeg gjorde alt slik de sa, men ble avvist gang på gang. Etter ørten og fjørten mailer til kundeservice, så viste det seg at tradera ikke liker ø og å i mitt navn. Før dette fikk jeg ny kundebehandler for hver gang, hvor alle mellom linjene fortalte meg hvor dum jeg var. Jeg måtte jo verifisere paypal samt meg selv. Og hver gang jeg fikk slike svar måtte jeg sende nye skjermdumper av det de ba om. Til slutt ble jeg faktisk sint og la inn en krass kommentar på FB-siden til Tradera, samtidig som jeg sendte de nok en mail. Og plutselig fant de ut at «du har navn med ø og å» og det kan du ikke ha.

Vel inne i varmen på tradera, så tapte jeg den første auksjonen på en Favorit, mest fordi jeg ikke har bydd på auksjoner på 10 år. Jeg velger alltid «buy it now» funksjonen, jeg er så dårlig på å tape. Den neste maskina jeg tittet på, var alt rengjort og strikket på. Den gikk for nesten 12000 kr, og så høyt budsjett hadde ikke jeg. Men etter en tid fikk jeg napp hos en trivelig dame på Favorit gruppa. Hun skulle selge sin, og for å korte ned på historien, den ble min.

Her er noen av bildene jeg så på nettet før kjøp.

Posted using Tinydesk blog system app


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 tanker om “Favorit sockstickmaskin

    • Synnove Innleggsforfatter

      Ja, jeg har testet den. Nok til å få luket ut de nålene som er skadet/skeive. Neste nå blir å strikke sokker på den.