wpid-20150416-15.58.54.jpg

Kløverjakken – en start.,


Lill Cathrin Eide Schei er en fantastisk designer. Hun tryller frem det ene lekre mønstre etter det andre. Så da jeg så Kløverjakken, oppdaget jeg at denne nokså sikkert kunne strikkes på maskin. Jeg rakk knapt og nevne det før jeg fikk mønster tilsendt. Tusen tusen takk for det.

I dag bestemte jeg meg opprinnelig for å legge inn jakken i Designa Knit, men siden jeg er ustø på programmet ennå, så ble det med forsøket. Men mal til hullkort det fikk jeg laget. Printet ut malen og markerte på blankt hullkort over en midlertidig lyskasse.

Så skulle kortet testes, heldigvis. For jeg fant to feil på det. Nå er de eliminert, så bildet under viser fram iallfall en av feilene.

Nå gjenstår å lage mat til unger, montere på ribbapparat og jeg er klar.

This blog pressed using Tinydesk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *