rundsokk

Rundstrikket sokk.


På søndag monterte jeg endelig opp ribben til strikkemaskina, og på mandag testet jeg ut mine første 1 rett og 1 vrang ribbekanter. Sannelig var det både gøy og frustrerende. Men etter litt olje på både hovedsengen og ribbapparatet, så fungerte alt så mye bedre. Oppdaget også et par nåler som trengte og byttes.

I dag (onsdag) bestemte jeg meg for at det var på tide og ta skrittet videre, dvs prøve og strikke rundt.  Og sannelig ble det en rundstrikket sokk. Litt småfeil, men allikevel bra nok til at jeg er fornøyd. Ribben oppe har jeg tenkt og strikke for hånd på denne typen sokker. Så det får bli en annen gang, og en helt annen historie. Mønsteret heter Penny Socks.

 

rundsokk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *