wpid-20150826-130053.jpg

Mollykofta


Mollykofta er ei vakker kofte jeg lenge har hatt lyst på. Men garnet Sterk fra DSA er alt for varmt og dermed klamt til meg, slik at jeg unngår å bruke det i plagg.

Men så kom jeg på at Drops Cotton Merino var et veldig godt alternativ. Videre oppdaget jeg at Strikkenett hadde salg på garnet. Da var jeg ikke sen til å handle derfra. Det ble litt forviklinger, da de pakket og sendte 3 nøster for lite. Men etter hyggelig mailkontakt, så kom de tre siste nøstene i expressfart i posten.

Neste forvikling kom da jeg hadde strikket bakstykke og ermene på maskin. Jeg satt igjen med bare to nøster lys grå. Men Strikkenett hadde mer igjen av samme parti, så da sendte jeg gledelig en bestilling til. Faktisk er jeg blitt glad i nettbutikker som selger garn. Trist, siden jeg også ønsker å støtte lokale butikker. Men Trondheim er blitt bombardert med bomstasjoner, og har derfor gjort seg om til en ugjennomtrengelig festning for min del. Det blir for kostbart og dra på impulstur for garninnkjøp, spesielt om butikken ikke har nok av ønsket garn, farge og partinummer.

Men nok om det. Så fort framstykkene er strikket på maskin, skal rundfellingen strikkes for hånd. Gleder meg allerede til den er ferdig.

Posted using Tinydesk blog system app

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *